کتابخانه دکتر قریب مرکز آموزشی درمانی نمازی
 
تاریخچه:
کتابخانه دکتر قریب،یک کتابخانه بیمارستانی است که از تاسیس و شروع به کار بیمارستان، آغاز به فعالیت نموده است. اولین کتابدار این کتابخانه، خانم هیل انگلیسی بوده اند.این واحد در ابتدا فقط دارای کتابهای رمان فارسی و لاتین برای پرسنل، بیماران و همراه بیمار بوده است.کتابخانه تاسال1366در ساختمان قدیم دایر بود و پس از آن به محل فعلی (طبقه اول بیمارستان) منتقل و تجهیز گردید.
چشم انداز :

انتخاب اول کتابخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی فارس از دیدگاه اعضاء هیئت علمی و فراگیران 

هدف:
افزایش رضایتمندی فراگیران گروههای آموزشی
 
معرفی جامعه استفاده کننده:
فراگیران رشته پزشکی و اعضاء هیات علمی دانشگاه و کارکنان بیمارستان
 
معرفی کتابخانه دکتر قریب :
 
فضای کتابخانه در حدود 600 متر مربع است و به صورت باز اداره میشود. رده بندی کتابها به روش NLM است.امکان جستجوی اطلاعات کتاب شناختی، از طریق نرم افزار کتابخانهkoha)) به آدرس elib.sums.ac.ir وجود دارد. کتابخانه شامل بخش های مخزن کتاب و امانت، مرکز اینترنت و سالن مطالعه می باشد.
 
شماره شابکا( شناساگر استاندارد بین المللی کتابخانه ها در ایران)
 
IR-201930005 بیمارستان نمازی (دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس) ، کتابخانه دکتر قریب
 
مجموعه سازی:
 
خرید کتاب و منابع از طریق زیر انجام می شود :
 
· ارسال لیست کتب نمایشگاه به گروههای آموزشی و دریافت لیست کتاب های انتخابی.
 
· براساس لیست عناوین کتاب های مورد نیاز، که در کتابخانه قرار دارد و مورد تایید گروه قرار می گیرد.
 
فهرست الفبایی کتب خریداری شده از نمایشگاه یا مرکز نشر، پس از خرید در تابلوی اطلاع رسانی کتابخانه اعلام میشود و از طریق برنامه کتابخانه قابل بازیابی است. این فهرست در صفحه تازه های کتابخانه در سایت آمده است.
 
بخش مخزن کتاب و امانت :
 
بخش مخزن کتابخانه شامل:
 
1080 نسخه کتاب فارسی
 
2730 نسخه کتاب لاتین
 
850 کتاب الکترونیکی
 
می باشد و در جهت روزآمدی بخش مخزن هر پنج سال عملیات وجین در کتابخانه اجرا می گردد.کتابهای خریداری شده پس از ثبت، فهرست نویسی و رده بندی و آماده سازی در بخش خدمات فنی وارد مجموعه کتابخانه می گردد.ارائه خدمات به مراجعه کنندگان طبق آیین نامه کتابخانه (شامل در اختیار قرار دادن منابع مورد نیاز) صورت می گیرد. دانشجویان و کادر هیات علمی دانشگاه به شرط عضویت در کتابخانه و نرم افزارکتابخانه (koha) می توانند از منابع کتابخانه استفاده نمایند.
 
سالن مطالعه:
 
سالن مطالعه کتابخانه بیمارستان نمازی با دارا بودن 110 میز و صندلی مطالعه به صورت 24 فعال می باشد. سالن مطالعه کتابخانه بیمارستان نمازی برای پزشکان و دانشجویانی که دوره آموزشی خود را در بیمارستان می گذرانند، می باشد .
 
کارکنان رسمی و پرستاران این مرکز،با داشتن معرفی نامه از واحد زیربط میتوانند از امکانات کتابخانه استفاده کنند.
 
مرکز اینترنت:
 
مرکز اینترنت کتابخانه به فراگیران جهت انجام فعالیتهای علمی و پرینت مقالات خود ارائه خدمات می نماید تجهیزات مرکز اینترنت به شرح زیر می باشد:
 
- 6 دستگاه کامپیوتر
 
- یک دستگاه پرینتر
 
- یک دستگاه کپی
 
سفارش مقاله:
 
از طریق خدمات "سفارش مقاله" می توانید مقالاتی که متن کامل آن ها از طریق پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز قابل دسترس نیستند را سفارش دهید.پس از بررسی فرم سفارش و دریافت هزینه آن، مقاله مورد نظر شما به آدرس پست الکترونیکی قید شده در فرم سفارش، ارسال خواهد گردید.چنانچه مقاله مورد نظر شما یافت نشد، وجه دریافت شده مسترد خواهد گردید.در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر بااین شماره (36125673) تماس بگیرید.
 
آموزش بانک های اطلاعاتی :
 
برگزاری کارگاههای آموزشی بانک های اطلاعاتی در مرکز اینترنت کتابخانه مرکز آموزشی درمانی نمازی انجام می شود.
 
عناوین بانکهای اطلاعاتی :
 
Endnote، Clinical key ، Up to date ، Pubmed، Science direct، Ovid، Scopus، Proquest
 
برنامه زمانبندی برگزاری کارگاهها در تابلو اعلانات کتابخانه و وب سایت کتابخانه قابل رویت می باشد در صورت تمایل به شرکت در کارگاهها به صورت گروهی یا انفرادی با کتابخانه تماس حاصل نمایید.
 
چنانچه در ساعاتی غیر از ساعات ذکر شده تمایل به شرکت در کارگاهها داشته باشید می توانید با کتابخانه هماهنگ کنید.36125673-071.
 
ساعت کار کتابخانه :
 
بخش امانت:
 
شنبه تا پنج شنبه از 7 صبح تا 8 شب
 
سالن مطالعه
 
همه روزه به صورت 24 ساعته
 
 
 
071- شماره تماس بخش امانت : 36125673