• 1402/11/15
به همت بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی، ارایه خدمات جهادی سلامت به خانواده کارکنان تیپ 37 زرهی شیراز

همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جهادگران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی، خدمات تخصصی سلامت به خانواده کارکنان تیپ 37 زرهی شیراز ارایه کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نمازی، مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی این مرکز با گرامیداشت دهه پرفروغ فجر گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر، تیم جهادی سلامت بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی با حضور پزشک عمومی، تیم پرستاری، مشاور تغذیه، روانشناسی، خانواده و جمعیت و کارشناسان مامایی، با حضور در مجتمع مسکونی کارکنان تیپ 37 زرهی خدمات پزشکی را به ساکنان این مجتمع ارائه دادند.

«مهدی خان سالار» در ادامه افزود: پیرو مصوبه شورای فرهنگی بیمارستان مقرر شد به پاس قدردانی از همکاری های بی شائبه کارکنان ارتش در مهار همه گیری کرونا و تعامل با مجموعه نمازی برآن شدیم تا این اردوی جهادی به خدمت رسانی به این تلاشگران اختصاص یابد.

مدیر مرکز آموزشی درمانی نمازی در پایان گفت: در این اردوی جهادی 370 خدمت به 120 مراجعه کننده ارایه شد.