• 1402/11/18
به همت بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی؛ خدمات جهادی سلامت به مردم منطقه گل سرخ شیراز ارایه شد.

همزمان با دهه پر فروغ فجر، جهادگران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی، خدمات تخصصی سلامت به مردم منطقه گل سرخ شیراز ارایه دادند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نمازی، مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی این مرکز با گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر، تیم جهادی سلامت بسیج جامعه پزشکی بیمارستان نمازی با حضور پزشک متخصص اطفال، زنان و مغز و اعصاب کودکان، تیم پرستاری، مشاوره تغذیه و روانشناسی با حضور در منطقه گل سرخ شیراز خدمات پزشکی را به اهالی این منطقه ارائه دادند.

«مهدی خان سالار» در ادامه افزود: در دومین اردوی جهادی این مرکز در دهه پر فروغ فجر۶٠ بیمار توسط متخصص مغز و اعصاب کودکان، ۵٠ بیمار توسط متخصص زنان و زایمان، 40 بیمار توسط متخصص اطفال، همچنین٢٠ خدمت مشاوره روانشناسی و٨٠ مشاوره تغذیه به مراجعین ارائه شد.

او در پایان گفت: در این اردوی جهادی علاوه بر اهدای داروی رایگان به مراجعین، خدمات سنجش قند خون و فشار خون نیز به بیش از ١۵٠ مراجعه کننده ارایه و افراد نیازمند به پیگیری درمان به مراکز مرتبط ارجاع شدند.