• 1402/09/09
بیست و چهارمین شماره فصلنامه علمی-پژوهشی-فرهنگی نمازی منتشر شد

بیست و چهارمین شماره فصلنامه علمی-پژوهشی-فرهنگی نمازی به صاحب امتیازی مرکز آموزشی درمانی نمازی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نمازی، مدیر بیمارستان ضمن تشکر از همت، پشتکار و تلاش جمعی برای تهیه مطالب و پیگیری چاپ و نشر فصلنامه نمازی گفت: مشارکت کارکنان در هر حیطه ای از امور سازمان اثر بخش و شایسته تقدیر است.

«مهدی خان سالار» همچنین انتشار فصلنامه نمازی را یکی از راههای اطلاع رسانی فعالیت ها، تجهیزات و خدمات ارائه شده عنوان کرد و گفت: انتشار فصلنامه نمازی گامی مؤثر برای استفاده از ایده و مشارکت کارکنان برای معرفی هر چه بهتر واحدها، خدمات و عملکرد مرکز می باشد و تداوم نشر این فصلنامه همت  والای کارکنان را می طلبد.

علاقه مندان برای مشارکت و همکاری در انتشار فصلنامه نمازی می توانند مطالب خود را به پست الکترونیکی  faslname_namazi@Sums.ac.ir ارسال نمایند.

برای دریافت نسخه الکترونیک بیست و چهارمین شماره فصلنامه نمازی اینجا کلیک کنید.