انتخاب شایسته بخش مراقبتهای ویژه داخلی نوزادان سه بیمارستان نمازی به عنوان بخش برتر کشوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز
بخش مراقبتهای ویژه داخلی نوزادان سه بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان بخش برتر کشوری انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نمازی، دکتر «احمد حسین زاده» در ارزیابی عملکرد بخش مراقبتهای ویژه نوزادان سه بیمارستان، به چندین عامل کلیدی می توان اشاره کرد که موجب انتخاب این بخش بهعنوان برترین واحد در سطح کشور شده است. از جمله دستاوردهای این بخش درصد رضایت بالای ترخیص نوزادان است. که در شش ماهه اول سال 1403، نه تنها هیچ یک از نوزادان بستری مجدد نشدهاند، بلکه درصد ترخیص با رضایت شخصی نیز صفر گزارش شده است.
رییس بیمارستان گفت: این موفقیت نتیجه تخصص، تلاش پیوسته و هماهنگی میان تمامی اعضای تیم درمانی این بخش است که با دلسوزی و تعهد در ارائه خدمات به نوزادان کوشش کردهاند و در جشن هفته پرستار مورد تقدیر قرار گرفتند.
«لیلا هاشمی زاده» به خدمات پرستاری و نقش حیاتی آن در ایجاد رضایت والدین اشاره کرد و گفت: با رضایت حدود 70 درصد از خدمات پرستاری، این بخش در ارائه مراقبتهای بهداشتی و درمانی به نوزادان بسیار موفق عمل کرده است. همچنین، آزادی ساعت ملاقات و امکان انجام مراقبت آغوشی (KMC) توسط پدر و مادر در هر ساعت از شبانهروز به افزایش رضایت خانوادهها کمک شایانی کرده است.
او اولویت اصلی تغذیه نوزادان را شیر مادر دانست که در صورت عدم توانایی مادر در تأمین شیر، از بانک شیر تغذیه نوزاد انجام می شود که همگی نشان از رویکرد علمی و انسانی این بخش است و به استفاده از کاپ شیردهی بهجای شیشه شیر، به صورت صد درصدی در بخش برای تمامی نوزادان نارس با وزن میانگین 1200 تأکید کرد.
افزون بر این، مدیر خدمات پرستاری از دیگر عواملی موفقیت این بخش را اهمیت کارگذاری کاتتر پیک لاین و لیدرفلکس طبق استانداردهای جهانی زیر نظر پرستاران مجرب و استفاده از بروزترین روش ها در مراقبت تنفسی نوزادان، از جمله استفاده از CPAP بهجای اینتوبهکردن نوزادان، برشمرد.
وی از دلایل دیگر انتخاب این بخش، اجرای دستورالعمل مراقبت تکاملی یگانه نوزادان (نید کپ)، استفاده از عروسکهای اختاپوس برای آرامسازی نوزادان و سایر اقداماتی چون کنترل نور و صدا برای ارتقاء تکامل نوزادان، نشاندهنده تعهد این واحد به فراهمکردن محیطی آرام و سالم برای نوزادان برشمرد.
در نهایت، از دیگر اقدامات ارزشمند این بخش سرعت و دقت در فرآیندهای درمانی نوزادان با تجهیز بخش به دستگاههای لازم و معرفی پرستار رابط ROP که خود گواهی بر کیفیت بالای خدمات درمانی در این بخش است. که با اجرای روش KMC بهصورت پیوسته و انجام معاینه ROP نوزادان بر بالین با استفاده از تجهیزات مورد نیاز امکان پذیر است
نظر دهید