• 1403/04/30
انجام موفق درمان اندوسکوپیک آنتی ریفلاکس برای کودک ١۴ماهه در بیمارستان نمازی

با تلاش و همت پزشکان بیمارستان نمازی شیراز درمان اندوسکوپیک انتی ریفلاکس به روش ARMI، برای نخستین بار در کودک ١۴ ماهه با وزن هفت و نیم کیلو با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نمازی، دکتر «ایرج شهرامیان» فوق تخصص گوارش کودکان و پزشک انجام دهنده این عمل گفت: در این روش درمانی، بدون برش، دریچه مری تقویت می‌شود و مری کمترین آسیب را می‌بیند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه افزود: این بیمار از نظر سن و وزن کوچکترین مورد انجام شده در کودکان است.

رئیس بخش گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این خصوص اظهار داشت: در حال حاضر تنها در شیراز درمان ریفلاکس به روش آندوسکوپیک برای کودکان انجام می‌گیرد .

دکتر «محمود حقیقت» همچنین گفت: بیماران مبتلا به ریفلاکس مزمن و مقاوم می توانند با بهره گیری از این روش که با استفاده از فناوری مدرن و ایجاد کمترین تغییر را در ساختار دریچه مری ایجاد می‌کند از عوارض بیماری و مصرف طولانی مدت داروها رها شوند.