1398/08/27
مدارک مورد نیاز دریافت یارانه های رفاهی

«توضیحاتی در خصوص تحویل مدارک مورد نیاز برای کمک هزینه کلاس های زبان و رایانه و هدیه کارنامه تحصیلی دانشگاه، قبولی دانشگاه و ازدواج»

*خواهشمند است صرفا مدارک خواسته شده در سایت refahi.sums.ac.ir را در مدارکی که به دفتر امور رفاهی بیمارستان تحویل می دهید بگنجانید و از مواردِ اضافه ای همچون گذاشتن کپی کارت ملی، حکم کارگزینی و... خودداری نمایید.

*برای پرداخت هدیه ازدواج، علاوه بر کپی شناسنامه و فیش حقوقی، صرفا صفحات مربوط به مشخصات «زوج و زوجه» در عقدنامه، یعنی دو صفحه مورد نیاز می باشد و نیاز به گذاشتن کپی تمام صفحات عقدنامه نمی باشد.

*برای کارنامه تحصیلی، کلاس زبان و قبولی دانشگاه حتما باید مُهر مدرسه یا آموزشگاه یا دانشگاه مربوطه (مُهر رنگی و یا مهر برجسته) درج شده باشد و به هیچ عنوان کپی از مهر آن مجموعه پذیرفته نیست؛ مگر اینکه برابر با اصل شده باشد.

*با توجه به حجم درخواست بالای متقاضیان، پرونده های زیاد، زمانبَر بودن بررسیِ مدارکِ کل کارکنان دانشگاه و میزان اعتبارات محدود دانشگاه، ممکن است واریز هدایا از طرف دانشگاه با تأخیر چند ماهه پرداخت شود.

* مدارک کلاس زبان و عقدنامه باید مربوط به سال 1398 و مدارک مربوط به مدرسه و دانشگاه باید مربوط به سال تحصیلی 98-97 باشند.

*نیروهای طرحی نیز می توانند از تسهیلات ازدواج استفاده کنند ولی مدارک مربوط به زبان، کارنامه مدرسه ی فرزند و دانشگاه شامل آنان نمی شود.

*اگر فردی مشمول دریافت چند فقره از این تسهیلات شود تنها تحویل دادنِ یک سری از کپی شناسنامه و فیش حقوقی کفایت می کند و برای هر کدام از تسهیلات نیاز نیست یک سری کپی جداگانه تهیه نماید.

*روی فیش حقوقی، شماره ی پرسنلی و تلفن همراه کارمند، با خودکار نوشته شود.

*ترتیب جاگزاری و منگنه کردن مدارک، از بالا به پایین به ترتیب زیر باشد:

1. کپی فیش حقوقی 2. مدارک مربوط به تسهیلات (کارنامه، گواهی دانشگاه یا آموزشگاه و یا عقدنامه) 3. کپی های شناسنامه (ابتدا پرسنل و سپس استفاده کننده از تسهیلات)

تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی نمازی
آدرس: شیراز، خیابان زند، میدان نمازی، مرکز آموزشی درمانی نمازی
کدپستی:  13311-71936 تلفکس:  36474326 تلفن:  61- 36474332 -071   پست الکترونیک  nemazee_inf@sums.ac.ir
کد اقتصادی : 411375173186     شناسه ملی : 14003253980
کلیه حقوق این وب سایت متعلق یه مرکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.