1398/08/20
مدارک لازم جهت تحویل اسناد درمانی به بیمه پاسارگاد

الف ) برای هزینه های پاراکلینیکی :

کپی صفحه اول دفترچه بیمه بیمار ـ دستور پزشک معالج با مهر پزشک روی تمام نسخه ها - اصل قبض پرداختی با مهر مرکز درمانی - کپی جواب -

ب) هزینه های بستری و عمل جراحی :

کپی صفحه اول دفترچه بیمار ـ اصل و ریز صورتحساب بیمارستان ـ کپی برابر با اصل شرح عمل - کپی برابر با اصل خلاصه پرونده ،

در صورت دریافت حق العمل : دریافت رسید حق العمل از پزشک معالج با مهر و امضا - اصل گواهی متخصص بیهوشی (زمان دقیق بیهوشی ) و برگه بیهوشی اتاق عمل با مهر و امضا متخصص بیهوشی - پاتولوژی در صورت نیاز به نمونه برداری

نکته مهم : تجهیزات پزشکی استفاده در حین عمل، پس از دریافت سهم بیمه پایه و مدارک بیمارستانی مربوط به تجهیزات، قابل پرداخت خواهد بود .

ج) مدارک لازم جهت لیزیک : عکس چشم قبل از عمل و پرینت شماره چشم ، انحراف بینی : جواب سی تی اسکن ، افتادگی پلک : جواب پریمتری قبل از عمل .

د) هزینه لیرز پوست ، برداشتن زگیل و برداشتن کیست می بایست در سربرگ ممهور به مهر پزشک ، ناحیه ، تعداد و بخیه مشخص شود.

ه) مدارک جهت پذیرش ویزیت:

کپی دفترچه بیمار - فاکتور هزینه پرداخت شده

نکته 1 : در صورتی که هزینه ویزیت در دفترچه بیمه پایه درج شده باشد با قید مبلغ ویزیت دریافتی (ممهور به مهر پزشک معالج) قابل پذیرش می باشد.

و) مدارک بیماران خاص : ( شیمی درمانی ـ MS -انواع سرطان - پیوند کلیه وپیوند کبد - تالاسمی ماژور - هموفیلی - دیالیز -   )

کپی صفحه اول دفترچه بیمه بیمار ـ قبض رسید داروخانه ( مهر + تاریخ ) ـ اصل دستور پزشک - فرم بیماران خاص

نکته : محل تحویل اسناد درمانی دندانپزشکی و بیماران خاص به طور متمرکز ساختمان مرکزی دانشگاه است.

ز) مدارک لازم جهت تشکیل پرونده بیماران خاص :

فرم تشکیل پرونده بیماران خاص ( تکمیل شده توسط پزشک معالج که داروهای بیمار را نسخه می کند )(پیوست نامه) ، کپی صفحه اول دفترچه بیمه با ذکر شماره تماس -

جهت بیماران ام اس : کپی کارت ام اس یا کپی جواب MRI نشان دهنده بیماری

جهت بیماران تالاسمی : کپی کارت تالاسمی یا کپی جواب آزمایش نشان دهنده تالاسمی

جهت سرطانهای بدخیم: کپی جواب نمونه برداری از ناحیه مورد نظر که نشان دهنده سرطان بدخیم باشد

ح) تشکیل پرونده نازایی : تکمیل فرم نازایی

نکته 1 : کلیه خسارتهای انجام شده بیمه شدگان ، پس ازانجام کارشناسی توسط بیمه و بر مبنای تعرفه های مصوب در کتاب ارزش نسبی خدمات و مراقبت سلامت وزارت بهداشت محاسبه و به شماره شبا بانک ملت کارکنان واریز خواهد شد .

نکته 2 :حداکثر فرصت جهت تحویل اسناد درمانی به شرکت بیمه پاسارگاد ، شش ماه می باشد.

تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی نمازی
آدرس: شیراز، خیابان زند، میدان نمازی، مرکز آموزشی درمانی نمازی
کدپستی:  13311-71936 تلفکس:  36474326 تلفن:  61- 36474332 -071   پست الکترونیک  nemazee_inf@sums.ac.ir
کد اقتصادی : 411375173186     شناسه ملی : 14003253980
کلیه حقوق این وب سایت متعلق یه مرکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.