1398/08/20
نحوه استفاده از خدمات بستری و جراحی در بیمارستانهای طرف قرارداد بیمه پاسارگاد

آن دسته از بیمه شدگانی که می بایست در یکی از بیمارستانهای طرف قرارداد بیمه پاسارگاد ، بستری یا عمل جراحی شوند می بایست با ارائه برگ پذیرش بیمارستان ممهور به مهر پزشک معالج و مهر پذیرش بیمارستان و کپی صفحه اول دفترچه بیمار به شرکت بهین پوشش آتیه پاسارگاد ، معرفی نامه مذکور را دریافت نمایند .

آدرس شرکت بهین پوشش آتیه پاسارگاد : شیراز - خیابان فلسطین (باغشاه سابق) - نبش اردیبهشت - روبروی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس -

تلفن : 32318440 -32318441- 32318442- 32318445 - 09179172071 ( شکایات ، انتقادات و پیشنهادات) - 09179172061 (پیگیری خسارات)

نکته الف : کلیه بیمارستانهای دولتی تابعه دانشگاه در سطح استان فارس با بیمه پاسارگاد دارای قرارداد می

باشند .( قرارداد بیمارستانهای دولتی با بیمه پاسارگاد به صورت متمرکز و از طریق دانشگاه جهت استفاده کارکنان شاغل منعقد شده است).

نکته ب : بیمارستانهای خصوصی دنا ، اردیبهشت ، مرکزی ( MRI )- کوثر - فرهمندفر – شفا – مادر و کودک غدیر

– دکتر میر حسینی - دکتر میر - بعثت -دکتر امامی - پیوند اعضا ابوعلی سینا - شهید دوران - مرکز چشم پزشکی

بصیر - بینا گستر و جراحی محدود سپید با بیمه پاسارگاد دارای قرارداد می باشند

.

نکته ج ) در موارد زیر جهت صدور معرفی نامه بستری ، ارائه مستندات الزامی است:

- جهت عمل جراحی کورتاژ و سقط ، ارائه سونوگرافی قبل از عمل مورد نیاز است.

- جهت عمل جراحی سیتوپلاستی ، تاییدیه بیمه گر اول و سی تی اسکن کتبی قبل از عمل الزامی است.

- عمل جراحی بلفاروپلاستی و بلفاروپتوز به تاییدیه بیمه گر اول نیاز دارد.

- عمل جراحی بای پس معده ، به تاییدیه بیمه گر اول نیاز دارد.

- جهت عمل جراحی دیسک کمر ، ارائه گزارش mri مورد نیاز است.

- جهت عمل جراحی فتق شکمی ، ارائه سونوگرافی قبل از عمل الزامی است.

- در موارد تصادفات ، کروکی تصادف و در موارد حوادث و شکستگی ها ، شرح حادثه مورد نیاز است. هزینه درمان در موارد تصادفات ، در صورتی که شخص حادثه دیده ، مقصر حادثه باشد توسط بیمه تکمیلی پرداخت می گردد.

- بابت عمل جراحی چسبندگی طبق دستورالعمل ، شرح عمل مربوط به عمل جراحی شکمی درگذشته مورد نیاز می باشد.

- جهت پرداخت هزینه عمل لیزیک ، باید شماره چشم بالای سه دیوپتر باشد و صدور معرفی نامه منوط به ارائه شماره چشم کامپیوتری دارای مهر مرکز می باشد.

تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی نمازی
آدرس: شیراز، خیابان زند، میدان نمازی، مرکز آموزشی درمانی نمازی
کدپستی:  13311-71936 تلفکس:  36474326 تلفن:  61- 36474332 -071   پست الکترونیک  nemazee_inf@sums.ac.ir
کد اقتصادی : 411375173186     شناسه ملی : 14003253980
کلیه حقوق این وب سایت متعلق یه مرکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.